Vi er sat i verden for at hjælpe – og vi vægter personligt service meget højt

 

Vi er alle klar til at hjælpe dig

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere. Vi vil meget gerne servicere dig, og kan ringe eller skrive til os.

Revisorer

René K. Damgaard
Registreret revisor

Med mere end 35 års erfaring som registret revisor kan René håndtere selv de mest komplicerede sager. Han er en loyal, ansvarlig og kompetent revisor med en stor fast kundekreds. Han har stor indsigt i de udfordringer virksomheder møder – store såvel som små – og yder kompetent sparring til alle.

Send en mail til René

5 + 15 =

Mark P. Damgaard
Revisor – HD-R

Mark er uddannet revisor og arbejder som seniorassistent på kontoret. Han har en stor faglig viden og er god til at rådgive og sparre med kunderne i øjenhøjde, så de forstår selv komplicerede elementer. Han er på vej til at blive statsautoriseret revisor.

Send en besked til mark

13 + 13 =

Michelle Harild Skov
Revisor – Cand.Merc.Aud.

Michelle er uddannet revisor og arbejder som seniorassistent på kontoret. Hun har stor faglig viden, blandt andet fra tidligere ansættelse hos Deloitte. Hun er god til at bruge hendes personlige og faglige kompetencer til, at imødekomme kundernes behov.

 

Send en besked til Michelle

5 + 7 =

Nanna Nielsen
Revisorassistent

Nanna er uddannet revisorassistent hos Damgaard Revision og har sit revisor-dna fra virksomhedens virke. Med sin baggrund som salgsassistent møder Nanna altid kunderne med et smil og bruger sin erfaring til, at give kunden tryghed og faglig sparring.

 

Send en mail til Nanna

6 + 13 =

Ida Stouenborg
Revisorassistent

Ida er uddannet finansøkonom og startede som revisortrainee i august 2021. Hun er videbegærlig og dygtig med tal. Ida er igang med sin HD uddannelse.

 

Send en besked til Ida

13 + 5 =

Bogholdere

Denice C. Damgaard (Er pt. på barsel)
Bogholderiansvarlig & fysioterapeut

Denice varetager koordinerende sekretær- og bogføringsopgaver på kontoret og har også personaleansvar. Som uddannet fysioterapeut ved hun, hvor vigtig fysisk velvære er for at sikre overskud og energi i travl hverdag fyldt med tal. Den indsigt nyder medarbejderne godt af.

Send en mail til Denice

14 + 9 =

Lisette Landgren (Er pt. på barsel)
Kontorassistent/bogholder

Lisette er uddannet kontorassistent med speciale i økonomi. Hun har erfaring fra sin tid som økonomiassistent hos bl.a. Politikens hus. Lisette er med sit rolige væsen god til, at strukturere bogholderiet og skabe orden for kunden.

 

Send en besked til Lisette

7 + 3 =

HR

Pia M. Damgaard
Personaleansvarlig

Pia er kontorets HR-chef. Hun har et stort medansvar for den varme stemning på kontoret, hvor alle arbejder med både kløgt og empati (hjerne og hjerte). Hun er personaleanvarlig, drivkraften bag mange sociale arrangementer og står for alle indledende jobsamtaler.

Send en besked til Pia

4 + 6 =