Et revisorkontor med en bred horisont – Vi møder alle i øjenhøjde

 

Damgaard Revision

Damgaard Revision er et registreret revisorkontor, hvor alle besidder stor viden og relevant erfaring. Fagligheden er i top, men god service og åbne arme er lige så meget i fokus. For ved at møde alle i øjenhøjde skaber vi de bedste resultater for vores kunder.

Vi gør kunderne bedre

Porteføljen af kunder er bred og indeholder helt store koncerner og ganske små virksomheder, og vi samarbejder både med bestyrelser, direktører, daglige ledere, økonomi- og bogføringsansvarlige. Vi arbejder hver dag for at gøre vores kunder bedre med skræddersyede løsninger. Derfor sammensætter vi fleksible teams, der yder individuel rådgivning til hver enkelt kunde.

Vi gør en forskel for mennesker

De ansatte er vores vigtigste ressource. Hvis de har energi og overskud i hverdagen, så skaber vi mest værdi for alle vores kunder. Derfor er vi altid klar til at gå et ekstra skridt for vores engagerede medarbejdere.

Vi holder løbende sociale arrangementer for alle på kontoret – fx et fyraftensarrangement eller fredagshygge, og vi sørger for et godt arbejdsmiljø i det daglige. Blandt andet derfor har vi en fysioterapeut tilknyttet , ligesom alle går en tur efter frokost for at få ilt til hjernen og gang i kroppen.

Løbende uddannelse og opkvalificering er en central værdi og en vigtig investering i hverdagen.

Historisk

Damgaard Revision har været i Holbæk i mere end 10 år. Vi er centralt placeret midt på Ahlgade, men servicerer både lokale kunder og kunder fra hele landet.

René Damgaard etablerede Damgaard Revision i 2010 som et registreret revisoranpartsselskab.

Han har arbejdet som registret revisor siden 1993 – dels som selvstændig og dels som partner i andre virksomheder. Med denne solide brancheerfaring har Damgaard Revision udviklet sig til en vigtig spiller i branchen.

 

Vi er medlem af FSR – danske revisorer 

Vi sponsorerer lokale idrætsforeninger

  • Fårevejle Boldklub

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Det siger vores ansatte om os

Sommerferie 2024